2022-06-21 09:17:35

Prijave i upisi u srednju školu - VAŽNO!!!

Publikacija CARNet 

 

Prijave i upisi kandidata u srednje škole za školsku godinu 2022./2023. Idemo u srednju!

 

Dragi budući srednjoškolci!

Odabir srednje škole velika je životna odluka. Važno je prikupiti što više informacija o različitim zanimanjima, o srednjim školama i programima obrazovanja, kao i o mogućnostima zapošljavanja, odnosno nastavka daljnjeg obrazovanja.

U publikaciji koja je pred vama - vidi "više" - pronaći ćete najvažnije informacije o postupku prijava i upisa u srednje škole u školskoj godini 2022./2023. koji se provodi elektronički preko mrežne stranice: https://srednje.e-upisi.hr.

Na samome kraju publikacije pronaći ćete i Kalendar u koji su, kao podsjetnik, upisani svi datumi i rokovi vezani uz prijavu i upis programa obrazovanja.

Ako imate dvojbi, pitanja ili teškoća vezanih uz prijavu u sustav, rad sa sustavom ili prijavom programa obrazovanja, na adresi https://srednje.e-upisi.hr/#/Faq nalaze se „Česta pitanja“ koja vam mogu pomoći u rješavanju problema ili dvojbi.

Za dodatnu pomoć možete kontaktirati Podršku obrazovnom sustavu pri CARNET-u na elektroničkoj adresi: helpdesk@skole.hr ili telefonom na broj: 01/6661-500 svakim radnim danom od 8:00 do 20:00 sati.


Osnovna škola "Dr. Fra Karlo Balić" Šestanovac